30 Mart 2011 Çarşamba

Büyükler ve Küçükler İçin Nisan Ayı Etkinlikleri

Bahar geldi :) İnsanlar evden dışarı çıkmaya başladılar.. Sokaklar, sahiller kalabalık; hareket geldi baharla birlikte.. İşte bu bahar canlılılığına yakışır birkaç aktiviteden haberdar etmek istiyorum sizleri;)

Anadolu Ateşi - Evolution

Nisan ayında hemen hemen her haftasonu var Anadolu Ateşi'nin dans gösterisi. Şubat ayında Lütfi Kırdar Gösteri Merkezindekine gitmiştik eşimle. Gösteriyi beğendim ancak organizasyonla ilgili ufak bir uyarım olacak; biletler numaralı olmadığı için salonda kendinize bir yer kapmanız gerekiyor. Yani sakın son anda gitmeyin, balkonda ya da sahneyi tam göremediklerini düşündüğüm yan taraflarda oturmak zorunda kalabilirsiniz. Biz erken gittiğimiz için güzel bir yerde oturduk ve gösterinin keyfine vardık. Benim gibi daha önce hiç izlemediyseniz, kesinlikle gidin bi görün derim..

Tarih : 2-9-23 Nisan'da 21:00
Yer : Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Tarih : 3 Nisan 16:30
Yer : Bostancı Gösteri Merkezi

Vega Konseri


Adını mavi ışık yayan Vega Yıldızı'ndan alan grup ilk albümü olan Tamam Sustum'u 1999 yılında çıkarmış ve Türk alternatif rock severlerin beğenisini kazanmıştır. Daha sonra çıkarttığı Tatlı Sert ve Tatlı Sert 2 albümleri ile de hayran kitlesini genişleten grup en son 2005 yılında çıkarttığı Hafif Müzik albümü ile arşivimizde yerini aldı. O zamandan bu yana nadir olarak konser veren Vega'nın bu konserini kaçırmayın derim..

Tarih : 1 Nisan 22:30
Yer : Ghetto / Beyoğlu


Manu Chao Konseri

Bir dünya müzisyeni ve aynı zamanda anti-kahraman.. Müzikal olarak kalıplara sığdırılamayan; punk, salsa, reggae, ska, rai ve Fransız akımının arasında özgürce dolaşan bir sanatçı. Müziğine göç, aşk ve gettolarda yaşam gibi konuları işleyen sanatçı Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Arapça ve İngilizce şarkılar söyleyerek büyük bir kitleye hitap etmekte. Özellikler festivallerin arana ismi olmayı başaran Manu Chao Nisan ayında Türkiye de 2 konser verecek..

Tarih : 18-19 Nisan 21:30
Yer : Babylon / Beyoğlu

Tabiki çocukları unutmadım ;) Onlar için de çok şirin aktiviteler var..

"Çocuklardan Çocuklara" Tişört Boyama Etkinliği

Nezih kitabevi tüm çocukları mağazalarına tişört boyamaya davet ediyor.. Akademi çocuk işbirliği ile hayata geçirilen etkinlik 5'i İstanbul'da 1'i Ankara da olan 6 mağazada gerçekleşecek.
Nisan ayı boyunca her Cumartesi 11:00-17:00 arasında çocuklara keyifli bir çalışma ortamı sunulacak.
Boyanan tişörtler Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Sostal Sorumluluk Klübü öğrencileri ile belirlenen hastanelerin onkoloji servisinde yatan lösemi hastası çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak gönderilecek. Ayrıca Nezih mağazalarında tişört boyayan her çocuğa Akademi Çocuk tarafından sertifika verilecek. Sosyal sorumluluk bilincini küçük yaşlardan itibaren kazandırmak için çocuğunuzla bu etkinliğe katılmanızı tavsiye ederim..

Proje Mağaza Etkinlik Takvimi şöyle;
Akmerkez : 26 Mart
Citys Nişantaşı AVM : 2 Nisan
Kadıköy : 9 Nisan
Beşiktaş : 16 Nisan
Bağdat Caddesi : 23 Nisan
Cepa (Ankara) : 30 Nisan

Mini Star Çocuk Şenliği

Faber-Castell, eğlenceli vakit geçirirken sosyal yönlerini sergilemek ve yaratıcılıklarını da geliştirmek isteyen çocukları bu yıl 3.kez düzenlenen Mini Star Çocuk Şenliğinde buluşturuyor.
Şenlik kapsamında yarışmalar, eğlenceli aktiviteler, süpriz ödüller ve gösteriler gerçekleşecek. 0-7 yaş arasındaki çocuklar ve ebeveynlerinin katılımıyla düzenlenecek olan şenlikte, çocuklar yaşıtları ile tanışıp, Faber-Castell'in atölyeleri eşliğinde el becerilerini geliştirecek ve sanatsal yeteneklerini sergileyecekler.

Tarih : 16 Nisan 11:00-17:00
Yer : The Green Park Hotel/ Bostancı

0-7 yaş aralığını aştım ama bende katılmak istiyorum yaaa.. 
Etkinliklerden herhangi birine katılacak olan büyükler ve küçüklere iyi eğlenceler şimiden :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)