25 Ocak 2011 Salı

2011 İlkbahar-Yaz Modası

Bu kış enteresan bir şekilde devam ediyor. Bir bakıyoruz güneşli güzel bir gün, bir bakıyoruz kar soğuğu.. Kıyafet seçimimizde lahana gibi olmak zorunda kalıyor doğal olarak.  
Hava durumuna inat Ocak ayının sonuna doğru geldiğimiz bu günlerde içimizi ısıtsın diye ilkbahar-yaz modasından bahsetmek istiyorum. Bu yıl geçen yılın aksine, yüksek belli ve geniş paçalı pantolanlar çok moda olacakmış, duyurulur ;)
Paris moda haftasında gerçekleşen defilelerde ilkbahar-yaz kreasyonlarında dikkat çeken detaylar da sizler için geliyor.. 
Louis Vuitton 2011 ilkbaharında, püsküllü elbiseler, kadife kumaşlar, mor kırmızı yeşil gibi capcanlı renkleri kombinliyor. Roksanda Ilincic'in ana rengi gri olan koleksiyonunda uçuşan tüller ve satenler oldukça fazla kullanılıyor. Balenciaga'nın ilkbahar modası; dantel ve deri kullanılarak yapılan pantalonlar, yüksek topuklu botlar, parlak ekose kumaşlar, payetler ve püsküllerden oluşuyor.
Chanel ilkbahar-yaz koleksiyonunda uzun etek ve elbiseler mevcut. Pastel renklerle birlikte siyaha ağırlık veren Chanel koleksiyonunda çiçek desenli elbiseler, deri şortlar, yün hırka ve yün elbiseler, tüylü kumaşlar gibi parçalar bulunuyor. Uzun ve rengarenk elbiselere kreasyonunda yer veren diğer bir isim de Fendi. Maviden mora, turuncudan safrana hemen hemen her renkte tasarlanan elbiseler bahar aylarının canlılığını hissetmemizi sağlayacak şekilde.
Birbirinden güzel bu kıyafetlere baktıkça bahar gelsin istedim.. Ayrıca alışveriş yapma isteğim tavan yaptı şuanda ;)  Sizde de aynı etkiyi uyandırdı mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)