31 Aralık 2010 Cuma

Hadi Eğlenelim..

Dünkü yazımdan devam ediyorum, 2011 bol etkinlikli bir yıl olacak sanırım..  :)



Ocak ayında İstanbul’da başlayacak olan City Star Nights By Converse konser serisinde yeni yılın ilk konuğu The Bug. Sıradışı müziği ile kendi kitlesini oluşturmuş olan Kevin Martin (The Bug) 7 Ocak akşamı, İstanbul’da ilk konserini gerçekleştirmek üzere City Star Nights By Converse kapsamında Ghetto’da sahne alacak. Gecenin DJ’liğini Dinamo FM’in tanınan  isimlerinden Kaan Akay yapıyor.






Babylon'da bir Diva..

Boğuk sesi, farklı yorumu ve romantik parçalarıyla müzik dünyasında eşsiz bir sanatçı olarak kabul edien Macy Gray 14-15 Şubat'ta Babylon'da sahne alacak.  Şimdiye kadar 5 kez Grammy ödüllerine aday olan ve en iyi R&B Kadın Vokal dalında büyük ödülü evine götüren sanatçı sıradışı sesiyle Billie Holiday, Tina Turner ve Betty Davis gibi güçlü seslerle beraber anılıyor.


Paco Pena

Efsanevi flamenko gitaristi Paco Pena virtüöz müzisyen ve şarkıcılardan oluşan olağanüstü grubuna en iyi flamenko dansçılarının eşlik ettiği muhteşem gösterisiyle İş Sanat'ın Ocak ayı konuklarından. Flamenkonun yanı sıra Latin Amerika ülkelerinin ve geleneklerinin şarkı ve danslarını da sergileyen topluluk farklı kültürlerin müzikal dillerindeki ortak noktalara da ışık tutuyor.

29 Ocak'ta, saat 20:00'de İş Sanat Kültür Merkezinde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)